Onze artsen

Drs. Ehsan – BIG: 99921907901

Drs. Ehsan heeft zijn opleiding Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Na zijn studie geneeskunde heeft hij jarenlang gewerkt als arts in het ziekenhuis, op de afdeling Cardiologie en Psychiatrie. “Na een dag mee te hebben gelopen met mijn zus en collega Oran in 2019, ben ik erachter gekomen dat de cosmetische branche mij erg aansprak. De kleine aanpassingen die zo een groot verschil kunnen maken in iemands gemoedstoestand hebben mij direct gefascineerd!” Sindsdien werkt hij met volle passie als injectables arts. “Een persoonlijk en eerlijk behandelplan met cliënten opstellen met als doel een natuurlijk en mooi resultaat is wat ik belangrijk vind.”

Drs. Samira – BIG: 19926771701

Drs. Samira heeft haar opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht afgerond. Kort hierop is zij aan de slag gegaan als cosmetisch arts bij verschillende klinieken in Nederland en België. Zij is inmiddels de trotse mede-eigenaar van Oran Aesthetics. Drs. Samira werkt met uiterste precisie en geeft een eerlijk en persoonlijk advies. Met haar motto ‘less is more’ is drs. Samira overtuigd dat een kleine aanpassing een groot verschil kan maken in het uiterlijk van de patiënt en diens zelfvertrouwen. Immers gelooft ze in een aanpak met een combinatie van verschillende behandelingen voor een mooi en natuurlijk resultaat in plaats van overfilled face. Drs. Samira biedt behandelingen aan zoals: Botuline toxine (btx), Fillers, PDO-Draadift, Skinpen, Hydrafacial. Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om een gratis consult te boeken bij onze Drs. Samira.

Drs. Oran – BIG: 19923268801

Drs Oran heeft haar opleiding geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Van jongs af aan had ze veel affiniteit met esthetiek, met name in het gelaat. Derhalve is haar interesse in het cosmetische vakgebied aangewakkerd. Inmiddels is zij cosmetisch arts KNMG, medisch directeur en mede-eigenaar van de kliniek Oran Aesthetics. Om haar vaardigheden bij te houden bezoekt onze cosmetisch arts meerdere congressen per jaar in Europa en buiten de EU.
Tevens is zij reeds 2 jaar actief als expert trainer voor Sculptra. Zij werkt voor de wereldwijde farmaceutische organisatie Galderma en geeft workshops aan cosmetische artsen, dermatologen en plastische chirurgen in het gebruik van Sculptra in de Benelux. Drs Oran Ayubi is gespecialiseerd in alle injectables behandelingen o.a. anti-rimpelbehandelingen (btx) en behandelingen die het volumeverlies en de contouren in het gelaat herstellen. Hierbij maakt zij gebruik van fillers, PDO-draden, Sculptra als ook skinboosters met Profhilo.

Drs. Ilja Tiwow – BIG: 19931981501

Drs. Ilja Tiwow heeft haar opleiding Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Zij heeft een achtergrond in de Chirurgie en is recent vol enthousiasme gestart met haar nieuwe rol van cosmetisch arts bij Oran Aesthetics.
Al langere tijd had zij interesse in de esthetiek met een sterke focus op het bereiken van natuurlijke resultaten. Haar doel is om met subtiele aanpassingen een frisse en energieke uitstraling te creëren. Dit vindt zij dan ook het leuke aan injectables: het vermogen om door middel van kleine veranderingen een opvallende verbetering te realiseren.
Met aandacht voor kwaliteit en een persoonlijke benadering zet drs. Ilja zich in om elke client met vertrouwen en tevredenheid te begeleiden naar hun gewenste uitkomst.

Lineke huidbehandelingen

Lineke – BIG: 89065808630

Wij zijn verheugd om Lineke voor te stellen als onze nieuwe huidspecialist bij Oran Aesthetics. Met een achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige, brengt Lineke een schat aan medische expertise en een diepgaande kennis van huidzorg naar ons team. Lineke heeft een lange en positieve geschiedenis met Oran Aesthetics, eerst als cliënt en nu als onderdeel van ons professionele team. Haar passie voor huidverbetering en huidverjonging is evident in haar benadering van diverse huidtherapie behandelingen. Gedreven door haar streven naar uitmuntendheid in patiëntenzorg, is Lineke toegewijd om gepersonaliseerde en effectieve behandelingen te bieden, gericht op het realiseren van de esthetische doelen van onze cliënten. Haar toetreding tot Oran Aesthetics markeert een spannende tijd van groei en innovatie voor onze kliniek.

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker – BIG: 19917970901

Oran Aesthetics verwelkomt met trots Drs. Mandy Rademaker, een vooraanstaand KNMG-gecertificeerd cosmetisch arts. Met een cum laude diploma in geneeskunde van de Universiteit Leiden en uitgebreide ervaring in interne geneeskunde, spoedeisende hulp en oncologie, heeft Drs. Rademaker zich sinds 2018 gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde.

Drs. Rademaker excelleert in liquid facelifts, waarbij ze een natuurlijke en verjongde look creëert. In februari voert zij exclusief bij Oran Aesthetics behandelingen uit met botuline toxine, fillers en Profhilo/skinboosters. Mis deze kans niet voor een subtiele, maar effectieve transformatie onder haar deskundige handen.