Onze artsen

Drs. Ehsan – BIG: 99921907901

Drs. Ehsan heeft zijn opleiding Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Na zijn studie geneeskunde heeft hij jarenlang gewerkt als arts in het ziekenhuis, op de afdeling Cardiologie en Psychiatrie. “Na een dag mee te hebben gelopen met mijn zus en collega Oran in 2019, ben ik erachter gekomen dat de cosmetische branche mij erg aansprak. De kleine aanpassingen die zo een groot verschil kunnen maken in iemands gemoedstoestand hebben mij direct gefascineerd!” Sindsdien werkt hij met volle passie als injectables arts. “Een persoonlijk en eerlijk behandelplan met cliënten opstellen met als doel een natuurlijk en mooi resultaat is wat ik belangrijk vind.”

Drs. Samira – BIG: 19926771701

Drs. Samira heeft haar opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht afgerond. Kort hierop is zij aan de slag gegaan als cosmetisch arts bij verschillende klinieken in Nederland en België. Zij is inmiddels de trotse mede-eigenaar van Oran Aesthetics. Drs. Samira werkt met uiterste precisie en geeft een eerlijk en persoonlijk advies. Met haar motto ‘less is more’ is drs. Samira overtuigd dat een kleine aanpassing een groot verschil kan maken in het uiterlijk van de patiënt en diens zelfvertrouwen. Immers gelooft ze in een aanpak met een combinatie van verschillende behandelingen voor een mooi en natuurlijk resultaat in plaats van overfilled face. Drs. Samira biedt behandelingen aan zoals: Botuline toxine (btx), Fillers, PDO-Draadift, Skinpen, Hydrafacial. Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om een gratis consult te boeken bij onze Drs. Samira.

Drs. Oran – BIG: 19923268801

Drs Oran heeft haar opleiding geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Van jongs af aan had ze veel affiniteit met esthetiek, met name in het gelaat. Derhalve is haar interesse in het cosmetische vakgebied aangewakkerd. Inmiddels is zij cosmetisch arts KNMG, medisch directeur en mede-eigenaar van de kliniek Oran Aesthetics. Om haar vaardigheden bij te houden bezoekt onze cosmetisch arts meerdere congressen per jaar in Europa en buiten de EU.
Tevens is zij reeds 2 jaar actief als expert trainer voor Sculptra. Zij werkt voor de wereldwijde farmaceutische organisatie Galderma en geeft workshops aan cosmetische artsen, dermatologen en plastische chirurgen in het gebruik van Sculptra in de Benelux. Drs Oran Ayubi is gespecialiseerd in alle injectables behandelingen o.a. anti-rimpelbehandelingen (btx) en behandelingen die het volumeverlies en de contouren in het gelaat herstellen. Hierbij maakt zij gebruik van fillers, PDO-draden, Sculptra als ook skinboosters met Profhilo.