Welkom bij Oran Aesthetics

Wie zijn wij?

Oran aesthetics is een collectief van BIG geregistreerde cosmetische artsen opgericht om aan te tonen dat een cosmetische behandeling JUIST kan bijdragen aan het behouden en onderhouden van je natuurlijke schoonheid. Inmiddels weten we allang dat het beeld van “plastic-faces” bij een bezoek aan een cosmetische kliniek een stereotype is. Integendeel, juist omdat de nadruk van onze behandelingen bij het behoud van een natuurlijke uitstraling ligt, beginnen steeds meer mensen de weg naar onze kliniek te vinden. Geen rimpels of een vermoeide indruk maar een gezonde en een frisse uitstraling wie wil dat nou niet?

 

Video afspelen over Lipfillers Amsterdam

De missie van onze kliniek is om de wereld van cosmetische behandelingen voor het grote publiek toegankelijk te maken. Niet alleen door middel van betaalbare prijzen maar vooral door persoonlijke aandacht en aantoonbare resultaten. Nooit eerder gehoord wat een injectables behandeling voor u kan betekenen? Komt u gerust langs voor een gratis intakegesprek. 

Het doel van onze deskundige artsen is om je natuurlijke schoonheid te optimaliseren met een voor jou speciaal geschikte behandeling. We beloven dat u versteld zult staan van de mogelijkheden.

“Optimaliseren betekent iets verbeteren tot zijn beste toestand”. Passen we dit toe op ons werk dan is het streven van onze behandelingen om jou een zo gezond, fris, en jeugdige uitstraling te geven zodat je in het dagelijkse leven weer zelfverzekerd kan schitteren. En niet te vergeten, tevredenheid over je uitstraling is een positieve boost voor je dagelijkse functioneren.

Raymond van der Kamp
Raymond van der Kamp
1 Februari 2023
Professionele aanpak! Het resultaat is ook echt top. Zeker voor herhaling vatbaar.
Morina
Morina
1 Februari 2023
Ontzettend vriendelijke en erg kundige artsen, geven eerlijke adviezen en hebben echt het beste met je voor! Betrouwbaar, luisteren naar je wensen en zijn ontzettend goed! Hier ben je in goede handen!
Mariska van Haastrecht
Mariska van Haastrecht
27 Januari 2023
Ik werd heel fijn behandeld door Oran: vriendelijk, kundig, ze gaf veel uitleg en was hygiënisch met goede corona maatregelen. Mijn eerste rimpelbehandeling ooit voor mijn kraaienpootjes was een feit! Nog steeds blij met het resultaat na 4 maanden. Ik kom zeker bij haar terug.
Shaima Ayubi
Shaima Ayubi
26 Januari 2023
Hydrafacial geboekt bij Samira, ze neemt je goed mee in de behandeling en legt bij elke stap uit wat ze doet en waar het goed voor is. Het resultaat was iedere keer weer een mooi en glanzend gelaat. Kortom: zeer tevreden!
So A
So A
19 Januari 2023
Geweldige artsen die echt kwaliteit leveren!! Super mooi en natuurlijk resultaat!
Sufyan Sairani
Sufyan Sairani
18 Januari 2023
Amazing! Professional help, most kind staff. 5/5 for me!
Life of Khusbu
Life of Khusbu
18 Januari 2023
Top kliniek. Ben super goed geholpen door Dr. Samira en zeer tevreden met het resultaat.
Nicole Narvaez
Nicole Narvaez
18 Januari 2023
Oran is zo lief en vakkundig. Ze luistert heel goed naar je wensen. Ze stelt je echt gerust en neemt haar tijd. Ik zou iedereen Oran Aesthetics aanraden!

Sculptra expert trainer

6990 +

Tevreden klanten

9

Gemiddelde beoordeling

50 +

Behandelingen

Mooi al die beloftes! Maar wat doen we precies zodat jij bij ons glimlachend de deur uitgaat en ook nadat de behandeling heeft ingewerkt tevreden bent over het uiteindelijke resultaat. Drie belangrijke vragen die wij aan de hand van onze kernwaarden beantwoorden:

  1. Wat zijn je wensen met een behandeling?
  2. Wat zijn de mogelijkheden? 
  3. Hoe kan de optimale resultaat tussen jouw wensen en de mogelijkheden bereikt worden?

 

Bij Oran Aesthetics geloven we dat het beste resultaat de balans is tussen de mogelijkheden en jouw wensen met nadruk op “een zo natuurlijk mogelijke uitstraling” maar dan verfijnd voor de vorm en kernmerken van jouw gezicht. Natuurlijk staat alles wat we doen in het teken en behalen van jouw gewenste resultaat maar onze deskundigen artsen zullen je aan de hand van schetsen en een goed gesprek altijd vooraf adviseren wat het beste bij je past. Goed overleg tussen arts en patiënt is dan ook cruciaal om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens het intakegesprek zal de arts u vooraf duidelijk vertellen wat “WEL” en wat “NIET” mogelijk is en wat je kan verwachten van het resultaat. Het is onze kernwaarden om een transparante en eerlijke gesprek met de patiënt aan te gaan over de mogelijkheden van de behandeling en het verwachte eindresultaat. Zo kunnen we teleurstellingen voorkomen en u kunt er van zeker zijn dat het resultaat aan de vooraf besproken verwachtingen voldoet.

Tevreden cliënten is onze trots en de passie waarvoor we werken en dat willen we ook graag altijd zo houden. Eerlijke prijzen, een open gesprek, persoonlijke aandacht en een goede nazorg is de standard bij Oran Aesthetics. 

Vanzelfsprekend gebruiken onze artsen alleen bewezen en goedgekeurde injectables die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen van de beste A-merken. Je voorkeur aangeven voor een bepaalde merk uit onze ruime assortiment aan producten is uiteraard mogelijk.

Waarom bij Oran Aesthetics?