Over Oran Aesthetics

Oran Aesthetics is een collectief van BIG geregistreerde cosmetische artsen opgericht om aan te tonen dat een cosmetische behandeling JUIST kan bijdragen aan het behouden en onderhouden van je natuurlijke schoonheid. Inmiddels weten we allang dat het beeld van “plastic-faces” bij een bezoek aan een cosmetische kliniek een stereotype is. Integendeel, juist omdat de nadruk van onze behandelingen bij het behoud van een natuurlijke uitstraling ligt, beginnen steeds meer mensen de weg naar onze kliniek te vinden. Geen rimpels of een vermoeide indruk maar een gezonde en een frisse uitstraling wie wil dat nou niet?

Video afspelen over Lipfillers Amsterdam

Sculptra expert trainer

6990 +

Tevreden klanten

9

Gemiddelde beoordeling

50 +

Behandelingen

Onze missie

Als team van BIG geregistreerde cosmetische artsen, geloven wij bij Oran Aesthetics in het versterken en behouden van natuurlijke schoonheid. Wij zijn ervan overtuigd dat cosmetische behandelingen, indien correct uitgevoerd, een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw zelfvertrouwen en uitstraling.

Bij Oran Aesthetics willen we afstand nemen van het stereotype van “plastic-faces”. Integendeel, onze nadruk ligt op het behoud van een natuurlijke uitstraling. Wij zorgen voor een gezonde, frisse uitstraling, niet voor een vermoeide indruk of overmatig gerimpeld uiterlijk.

Wij streven ernaar cosmetische behandelingen toegankelijk te maken voor iedereen, niet alleen door betaalbare prijzen aan te bieden, maar vooral door persoonlijke aandacht en bewezen resultaten. Ons doel is om u te laten ontdekken wat een injectables behandeling voor u kan betekenen.

Onze deskundige artsen richten zich op het optimaliseren van uw natuurlijke schoonheid met een behandeling die specifiek op u is afgestemd. Met ons streven naar een gezonde, frisse, jeugdige uitstraling, beloven we u dat u verrast zult zijn door de mogelijkheden.

Bij Oran Aesthetics geloven we in een evenwichtige benadering: de perfecte balans vinden tussen uw wensen en de mogelijkheden, met de nadruk op een zo natuurlijk mogelijke uitstraling die past bij uw gezicht. Onze artsen zullen u adviseren over wat het beste bij u past, op basis van een uitgebreid gesprek en gedetailleerde schetsen.

Transparantie, eerlijkheid en een open dialoog vormen de kern van onze behandelingen. We leggen duidelijk uit wat mogelijk is en wat niet, en wat u kunt verwachten van het resultaat. Onze eerlijke prijzen, persoonlijke aandacht en uitstekende nazorg staan garant voor uw tevredenheid.

We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, daarom kiezen we voor bewezen en goedgekeurde injectables van topmerken, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen.

Bij ons staat de tevredenheid van onze cliënten voorop. Hun vreugde is onze drijfveer, hun succes is ons succes. Deze toewijding aan tevredenheid blijft centraal in onze missie.

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!