Kernwaarden

Onze 3 kernwaarden

De reden voor een behandeling bij Oran Aesthetics

Uw tevredenheid over het uiteindelijke resultaat van een behandeling is de belangrijkste maatstaf waarmee wij de prestaties van onze kliniek beoordelen. Om optimaal te kunnen presteren werkt ons kleine maar hechte team van artsen volgens drie heldere kernwaarden.

A-kwaliteit producten

Vanzelfsprekend maken we alleen gebruik van de beste A-merken op het gebied van Botox , Fillers en overige producten die 100% veilig en goedgekeurd zijn. De producten hebben minimaal nog een houdbaarheid van 6 maanden. Daarnaast zijn we overal ter wereld aanwezig bij grote esthetische beurzen en conferenties om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en behandelmethodes. Door speciale partner programma’s zijn we altijd één van de eerste die uitgenodigd worden voor training & kennis dagen.

Deskundige artsen

Kwalitatief gezien zijn we een “boutique” en geen keten waar artsen in en uit lopen. Extensieve training- en kennisdagen in kleine groepjes onder leiding van de meest bekende cosmetische chirurgen in de wereld draagt bij aan onze kennis en deskundigheid. Zo is onze arts Dr. Oran een specialist op het gebied van Sculptra. Ze voert tientallen behandelingen per week uit, zeker iets wat niet iedere arts kan zeggen. Door een combinatie van hechte team, constante bijscholing in binnen en buitenland en veel praktijk ervaring kunnen we kwaliteit waarborgen en een natuurlijke resultaat garanderen.

Persoonlijke aandacht

Stelt u zich voor dat een ervaren arts uw beste vriend, vriendin of een kennis is. U zult zich dan vast fijn en gerust voelen om behandeld te worden! Dat is precies het gevoel waar we naar streven tijdens het intakegesprek. Persoonlijke aandacht voor uw situatie en wensen is een belangrijke aspect binnen onze organisatie. Daartegenover zijn we altijd heel transparant en open naar de mogelijkheden. Wij luisteren naar wensen maar altijd binnen het kader van “natuurlijke uitstraling” Af en toe krijgen we te maken met een overdreven wens die niet past binnen ons beleid en visie van schoonheid, daar zeggen we beleefd NEE tegen.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
A-kwaliteit producten
2
Deskundige artsen
3
Persoonlijke aandacht

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken