PDO draadlift: een facelift zonder ingrijpende operatie

Een PDO draadlift behandeling is hét perfecte alternatief voor een ingrijpende facelift operatie! De behandeling is snel en je ziet vrijwel direct resultaat. 

Bij Oran Aesthetics gaan we voor een natuurlijk resultaat. Daarom doen we tijdens ons intakegesprek uitgebreid onderzoek naar jouw gezicht en huid, waardoor onze specialisten de beste resultaten kunnen boeken. 

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt, bijvoorbeeld over de behandeling zelf. Hoe gaat een PDO draadlift behandeling in zijn werk? Hoelang duurt het? Hoe lang is het herstel?

Maar uiteraard ook de veiligheid: is het gevaarlijk? Waar moet ik op letten en wat zijn de risico’s? 

Wat kost een PDO draadlift behandeling? Op al deze vragen vind je een antwoord in onze blog. 

 

PDO draadlift behandeling als alternatief voor een facelift

Wanneer je ouder wordt, gaat de huid in je gezicht wat meer hangen. Door deze iets op te halen, krijg je weer een jeugdige en frisse uitstraling. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld fillers of botox, maar je kunt ook het hele gezicht in een keer aanpakken. 

Hiervoor is niet alleen een ingrijpende facelift de oplossing: kies nu voor een PDO draadlift behandeling!

Bij de intake bij Oran Aesthetics kijken onze artsen goed naar de huid in jouw gezicht, en de lijnen. Door deze iets op te halen op de juiste plekken, liften we je gezicht als het ware. Wat er precies moet gebeuren is voor elke persoon weer anders, daarom krijg je altijd een persoonlijk advies. 

 

Wat houdt een draadlift behandeling in?

Na de intake kun je, indien gewenst, direct behandeld worden. We maken foto’s voor  en maken het nodige papierwerk in orde. Het gezicht wordt goed schoongemaakt en vervolgens gedesinfecteerd. 

Plaatselijk krijg je een lichte verdoving en vervolgens worden er, met behulp van een canule (een kleine holle buis) de PDO draden onder je huid geplaatst. De draden hebben minuscule weerhaken, waarmee ze zich op de juiste plek vastklampen. 

Je huid wordt hierdoor iets opgerekt, en zal vervolgens rondom de draden collageen aanmaken. De draden lossen na verloop van tijd op, terwijl het collageen zorgt dat de huid strak en soepel is op de juiste plekken. 

Het effect houdt 12 tot 24 maanden aan, door de ophopingen van het collageen. 

De behandeling zelf duurt slechts 20-30 minuten, voor je het weet zit het er al op!

 

Na de PDO behandeling

Direct na de behandeling krijg je ice-packs, om de zwelling te verminderen. Je zult vrij snel resultaat zien, en weinig pijn hebben. Wel zal je huid tot een aantal weken nog gevoelloos kunnen zijn.  In de eerste week na de behandeling mag je niet sporten, onder de zonnebank of de sauna bezoeken. 

Rode of blauwe plekken kunnen voorkomen, maar trekken vrijwel altijd snel weg. Je kan snel weer door met jouw leven. 

 

Oran Aesthetics voor een natuurlijk resultaat

Tijdens onze behandelingen sturen we altijd op een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Tijdens de intake adviseren wij daarom wat het beste bij jou past. Bij een PDO draadlift corrigeren we alleen de natuurlijke lijnen, zodat jij je identiteit behoudt. 

Met het verstrijken van de jaren gaat de huid wat hangen. Spiertjes in het gezicht verslappen, wat een andere gezichtsuitdrukking kan geven. Je ziet er bijvoorbeeld moe of somber uit, terwijl je dat niet bent. Met een PDO draadlift geven we je huid net die kleine boost waardoor je er weer fris en vrolijk uitziet, zonder dat het onnatuurlijk wordt. 

 

PDO draadlift gevaarlijk? 

Nee, een PDO draadlift is niet gevaarlijk. De draden zijn volledig afbreekbaar en lossen zonder complicaties op. In ziekenhuizen worden deze gebruikt als oplosbare hechtingen. 

Uiteraard werken wij met de grootste zorg voor jou, en staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten kijken naar de beste behandeling voor jou, en we werken alleen met goedgekeurde materialen van A-merken. 

 

PDO draadlift kosten

Onze behandelingen moeten voor iedereen toegankelijk zijn vinden we. Iedereen heeft het recht om te stralen en een mooie natuurlijke gezichtsuitdrukking te hebben. 

Een PDO draadlift bieden we al aan vanaf €700,-. Elke behandeling is persoonlijk, en de prijs daarmee ook. Vooraf weet je natuurlijk precies waar je aan toe bent en we bespreken dit uitgebreid bij de intake. Bekijk al onze tarieven op onze prijspagina

 

Oran Aesthetics: voor al je cosmetische behandelingen

Voor welke behandeling je ook kiest, wij staan bij Oran Aesthetics voor je klaar. In een adviesgesprek kunnen we jouw wensen bespreken en weet je meteen wat jouw mogelijkheden zijn. 

We bieden verschillende cosmetische behandelingen, waardoor er voor elke wens een juiste behandeling is. Ons uitgangspunt is om met de behandeling een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Uiteraard bieden we altijd een behandeling op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag alle mogelijkheden. 

We hebben betaalbare behandelingen, waardoor onze cosmetische behandelingen voor iedereen toegankelijk zijn. 

We zien je graag snel voor een vrijblijvend adviesgesprek, ook wanneer je twijfelt. We nemen graag je twijfels weg en laten je weer stralen met onze PDO draadlift behandeling. 

ook leuk