Prachtige contouren en een strakke kaaklijn? Kaaklijn fillers zijn de oplossing

De vorm van een kaaklijn is erg bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Een mooi gedefinieerde en strakkere kaaklijn wordt doorgaans als heel esthetisch gezien. Met een strakke kaaklijn straalt iemand vaak jeugdigheid, gezondheid en zelfvertrouwen uit. 

Helaas is niet iedereen gezegend met een gedefinieerde en gelijkmatige kaaklijn. Dit kan je gezicht op een nadelige manier tekenen en zorgen voor een vermoeide uitstraling. Gelukkig is er een simpele oplossing, namelijk kaaklijn fillers.

 

Oorzaken slappe kaaklijn

Een slappe kaaklijn kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Vaak heeft het te maken met de afname van collageen in de huid. De kaaklijn kan dan door de jaren heen veranderen. Hierdoor zijn de gezichtscontouren niet meer symmetrisch of passen ze niet bij de rest van het gezicht. Ook kan het zijn dat de kin het nodige volume mist. 

Een afname of een gebrek aan collageen kan iedereen overkomen. De oplossing om de kaaklijn weer strakker te krijgen, is om het volume in het gezicht te laten toenemen. Fillers zijn hiervoor de perfecte oplossing. Met fillers kunnen we jouw gezicht ‘shapen’ tot de gewenste vorm. Ook kan de kin worden opgevuld zodat het gezicht weer mooi in verhouding is. Zo herstellen we de contouren en lijnen van jouw kaak en kin voor een jonger uiterlijk. 

 

Wat is een kaaklijn behandeling?

Bij Oran Aesthetics hebben wij ruime ervaring met het uitvoeren van kaaklijn behandelingen. Bij deze behandeling worden bij de wangen, kin en jukbeenderen kaaklijn fillers gebruikt. De behandeling wordt uitgevoerd door onze vakkundige cosmetische artsen en vindt plaats in onze cosmetische kliniek. 

Een kaaklijn behandeling is  veel meer dan het plaatsen van de fillers. Al onze trajecten starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We brengen dan al jouw wensen in beeld en lichten toe welk resultaat wij haalbaar achten. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

 

Een kaaklijn behandeling: wat kan ik verwachten? 

Bij een fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm van de kaak. Door te zorgen voor een optimaal volumeherstel zorgen we ervoor dat de beoogde contouren ontstaan. Het streven is huidversteviging en huidverjonging die volledig op jouw wens is afgestemd.

Tijdens het intakegesprek beoordelen onze specialisten de vorm van jouw kaaklijn, kin en de natuurlijke contouren van je gezicht. Ook worden er een aantal foto’s voorafgaand aan de behandeling genomen. Zo kunnen we de resultaten vergelijken van kaaklijn fillers voor behandeling en na. We gaan altijd voor het beste resultaat met behoud van de natuurlijke uitstraling. Soms is het daarom nodig om ook een ander gebied van jouw gezicht te behandelen.

De cosmetisch arts vertelt je alles over het verloop van de behandeling en wat je kunt verwachten. De behandeling zelf bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler op de juiste plaats wordt geïnjecteerd. Dit duurt een aantal minuten.

 

Kaaklijn fillers ook voor mannen? Zeker!

Wij krijgen vaak de vraag of kaaklijn fillers ook voor mannen geschikt zijn. Het antwoord daarop is zonder twijfel: ja! Je gender of geslacht maakt geen verschil voor deze behandeling. Met kaaklijn fillers voor een man kan natuurlijk hetzelfde resultaat worden bereikt als bij ieder ander.

Voor al onze patiënten streven wij naar het verbeteren van de uitstraling. Want wanneer je tevreden bent over je uitstraling, zul je een positieve boost ervaren in je dagelijks functioneren. En dat gunnen wij iedereen!

 

Wat is het resultaat van kaaklijn fillers?

Het fijne aan kaaklijn fillers is dat het resultaat direct zichtbaar is. Meteen na de behandeling zul je merken dat de contouren sterk verbeteren. De kaaklijn loopt mooi recht en er is een duidelijke scheiding te zien tussen de kaak en de hals. Ook loopt de kaaklijn mooi over in de kin. Het effect van het geheel is een goed gedefinieerde onderkant van het gezicht. Symmetrisch, in verhouding met de bovenkant van het gezicht en heel natuurlijk. 

 

Nazorg botox kaaklijn

Bij Oran Aesthetics vinden wij goede zorg na de behandeling net zo belangrijk als de behandeling zelf. Uiteraard adviseert de arts je direct na de behandeling wat je wel en niet mag doen. In de eerste twee dagen mag je niet sporten. Ook raden wij af om het behandelde gebied te masseren. Een bezoek aan de sauna of zonnebank kan weer een week na de behandeling. 

Als het gebied gekoeld moet worden krijg je van ons een ice-pack mee. Normale bijwerkingen van een kaaklijn behandeling zijn roodheid, zwelling en/of blauwe plekken. Dit verdwijnt vanzelf weer.

De meeste injectables behandelingen zijn echte lunch-time treatments. Snel, pijnloos en je kunt vrijwel direct erna weer aan de slag. 

 

Zijn kaaklijn fillers veilig?

Denk je er al een tijd aan om jouw kaaklijn te verstrakken, maar maak je je zorgen over de risico’s? Bij een filler behandeling van Oran Aesthetics ben je in de beste handen. Wij gebruiken alleen tijdelijke fillers van de beste A-merken. Deze merken zijn al geruime tijd op de markt en hebben hun veiligheid en effectiviteit bewezen. 

Al deze fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die al in het lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Mochten er onverhoopt toch complicaties optreden, dan kunnen Hyaluronzuur fillers opgelost worden met de oplosvloeistof Hyason. 

Benieuwd naar de kaaklijn fillers ervaringen van anderen? Lees dan ook de reviews op onze website.

 

Wat kost een kaaklijn behandeling?

Bij Oran Aesthetics is onze missie om de wereld van cosmetische behandelingen voor het grote publiek toegankelijk te maken. Dit doen wij door betaalbare prijzen, maar ook door persoonlijke aandacht en aantoonbare resultaten.

Onze kaaklijn fillers prijs start vanaf €550,-. Al onze tarieven vind je op onze tarievenpagina. Tijdens een intakegesprek ontvang je van ons een uitgebreide prijsopgave die op jouw situatie is toegepast.

 

Filler behandeling bij Oran Aesthetics

Ben je benieuwd of kaaklijn fillers de oplossing zijn voor jouw probleem? Of wil je graag eens met ons in gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 020 – 2157338 of stuur ons een e-mail via info@oranaesthetics.nl. Ook kun je eenvoudig via ons online boekingssysteem een afspraak inplannen. Ons team staat voor je klaar!

ook leuk