Rokerslijntjes opvullen: ervaringen van cliënten

Verticale lijntjes en rimpeltjes zijn vaak het resultaat van een tijd lang roken. Zeker rondom het mondgebied zijn deze zogenoemde rokerslijntjes vaak te vinden. Rokers spannen deze spieren vaker aan dan anderen. Maar zelfs zonder te roken kun je last krijgen van deze oneffenheden. 

 

Voor iedereen die last heeft van rokerslijntjes bieden wij een speciale behandeling aan. Tijdens deze behandeling worden de lijntjes opgevuld met fillers. Hieronder gaan we in op de veelgestelde vragen over deze behandeling. Hoe gaat de filler behandeling in zijn werk? Wat zijn de resultaten? Wat zijn de voor en na resultaten? Ook staan we uitgebreid stil bij de ervaringen van cliënten die jou voor gingen. Lees je mee?

 

Rokerslijntjes opvullen met fillers

Het opvullen van rokerslijntjes met fillers is een behandeling die wij al heel lang uitvoeren bij Oran Aesthetics. Rokerslijntjes zorgen ervoor dat je er ouder en minder gezond uitziet. Of ze nu ontstaan zijn door het roken of juist door erfelijkheid en het verouderingsproces. Er is gelukkig iets aan te doen! 

 

Met een klein beetje filler kunnen wij rokerslijntjes aanzienlijk verminderen of zelfs volledig laten verdwijnen. Zo zie jij er ineens weer een stuk gezonder en jonger uit. Wie wil dat nu niet? Zorgen jouw rokerslijntjes voor verminderde zelfverzekerdheid of zijn ze vooral jouzelf een doorn in het oog? Dan is een rokerslijntjes behandeling echt iets voor jou.

 

Rokerslijntjes behandeling

Een rokerslijntjes behandeling draait volledig om het herstellen van het huidvolume. Net als bij andere filler behandelingen betekent dit dat de gewenste vorm en contouren worden bepaald. In dit geval van het gedeelte rondom de mond. Tijdens het intakegesprek staan we uitgebreid stil bij jouw situatie en wat onze artsen daarin kunnen betekenen.

 

Tijdens het gesprek kijken we naar de diepte van de lijntjes en jouw persoonlijke huidstructuur. Op basis hiervan vormen we een behandelplan die volledig op jouw situatie gericht is. Soms betekent dit dat we (ook) een ander gedeelte van het gezicht zullen behandelen om het beste resultaat te bereiken. Natuurlijk krijg je hier vooraf alle informatie over zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. 

 

De behandeling zelf is heel kort en wordt daardoor ook wel een lunchtime behandeling genoemd. Met slechts een paar injecties wordt de filler geïnjecteerd. Het natuurlijke volume hersteld vrijwel meteen en de lijntjes worden minder zichtbaar. Je ziet dus direct resultaat!

 

Resultaten van rokerslijntjes behandeling

Wat het resultaat zal zijn is deels persoonsafhankelijk. In veel gevallen zijn rokerslijntjes na een filler behandeling voor een groot deel weg. In sommige gevallen zijn de lijnen zelfs helemaal verdwenen. Tijdens het adviesgesprek zullen wij jou een realistisch beeld schetsen van wat jij als resultaat kunt verwachten. 

 

Soms kan het beste resultaat alleen worden behaald als ook een ander gedeelte van het gezicht wordt behandeld. De spieren in het gezicht zijn namelijk nauw met elkaar verbonden. Bij al onze behandelingen staat voorop dat we jouw natuurlijke schoonheid willen behouden. We gaan dus altijd voor een natuurlijk en optimaal resultaat dat op jouzelf is toegepast.

 

Rokerslijntjes opvullen voor en na

Om je een beter beeld te geven van de mogelijke resultaten van deze behandeling kunnen we je voor en na foto’s laten zien van cliënten die jou voorgingen. Bij iedere behandeling maken we een aantal foto’s aan het begin en aan het eind. Zo kun je zelf duidelijk zien wat de behandeling voor jou heeft betekent. Met jouw toestemming kunnen we deze foto’s ook aan anderen laten zien om hen een idee te geven van de mogelijkheden.

 

Ervaringen van onze cliënten

De ervaringen van onze eerdere cliënten zeggen nog veel meer over de rokerslijntjes filler behandeling dan wij ooit zelf zouden kunnen. Daarom zetten we hieronder een paar ervaringen voor je op een rij:

 

 • Onze cliënten zijn altijd zeer te spreken over de rust en aandacht in onze kliniek. Daarover zeggen zij:
  “Zodra je binnenstapt merk je dat je echt persoonlijke aandacht krijgt. Hierdoor voelde ik mij gehoord en had ik vertrouwen in de artsen. Na de behandeling krijg je veel uitleg over de nazorg. Men neemt de tijd voor je en dat voelde heel fijn!”
 • Veel mensen die voor het eerst bij ons komen worden uiteindelijk terugkerende cliënten. Zij zijn tevreden over het kwaliteitsniveau en prijzen ons over de bereikte resultaten.
  “Super lieve vrouw die weet wat ze doet, geeft duidelijke en eerlijke advies, komt afspraken na, geeft je een realistisch beeld, werkt hygiënisch. Gewoon een top-arts!” en;
  “Super tevreden met de behandelingen. Erg op mijn gemak gevoeld door dokter Oran. Ik blijf zeker terugkomen.” 
 • Soms geven we iemand een ander advies dan de behandeling die hij of zij zelf had bedacht. Onze eerlijkheid wordt gewaardeerd en komt ook terug in onze reviews:
  “Ik ben bij Oran Aesthetics geweest voor een complete gezichtsbehandeling. Na een goed gesprek met de dokter kreeg ik de eerlijke aanbeveling dat hetgeen wat ik voor ogen had niet goed bij mij paste. In plaats daarvan kreeg ik een persoonlijk advies dat erg goed aansloot. Perfecte service!” 
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de deur van onze kliniek uitloopt. En dat ervaren onze cliënten ook zo: “Ik vond het best spannend om een cosmetische behandeling te ondergaan. Maar de begeleiding bij Oran voelde vanaf het begin vertrouwd. Van begin tot eind, top! Ik kom zeker nog eens terug”.

 

Boek jouw gratis adviesgesprek

Wil jij af van jouw rokerslijntjes? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. We boeken graag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met je in. Je hoort dan alles over de mogelijkheden van deze behandeling voor jou. Ook kun je alvast een kijkje nemen bij ons tarievenoverzicht

 

Bij Oran Aesthetics geloven wij in de kracht van cosmetische ingrepen. Door persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen maken wij deze ingrepen toegankelijk voor het grote publiek. Al veel tevreden cliënten gingen je voor. Ervaar het ook zelf en boek jouw afspraak eenvoudig online! We zien je graag verschijnen in onze kliniek.

ook leuk