Sculptra proberen? Lees hier alle ervaringen!

Overweeg je om een Sculptra behandeling te boeken? Dan is het fijn om wat meer te lezen over de ervaringen van anderen. Deze delen we dan ook graag met jou! Zo kun je iets beter inschatten of Sculptra iets voor jou is. 

Voordat we in de ervaringen duiken is het goed om te weten wat Sculptra precies is. Welke behandelingen zijn er mogelijk? Wat is onze werkwijze bij Sculptra behandelingen? Hoe kun je jouw resultaat goed zien? Zijn er eigenlijk nazorg regels waar je je aan moet houden? We leggen het hieronder allemaal aan je uit.

 

Wat is Sculptra precies?

Sculptra is een type filler die bestaat uit poly-L-melkzuur. Dit zuur zorgt ervoor dat de collageenproductie in de huid weer op gang wordt geholpen. Hierdoor wordt het ook wel een bio-stimulerende filler genoemd, want het lichaam gaat zelf met de stof aan de slag.

Een Sculptra filler is een manier om het volume van de huid te herstellen. Na een filler krijgt de huid weer volume en definitie zonder dat daar een operatie voor nodig is. Zo is het mogelijk om bepaalde delen van het lichaam te shapen zoals je dat zelf wilt.

 

Ervaringen Sculptra billen behandeling

Bij Oran Aesthetics bieden we drie verschillende Sculptra behandelingen aan: buttlift, hip-dip en face behandelingen. 

De eerste behandeling is de buttlift, ook wel bilvergroting genoemd. Sinds kort wordt Sculptra hiervoor gebruikt nadat was bewezen dat het een ontzettend effectieve filler is. Onze klanten zijn dan ook heel tevreden met de resultaten na een Sculptra buttlift behandeling. Het gebied rondom de billen ziet er ronder uit, heeft meer volume en de huid is steviger. En dat zonder een vet overdracht of implantaten!

Sculptra is ook een goede oplossing om van hipdips en cellulitis af te komen. De collageen stimulerende eigenschap zorgt voor een stevige huid. 

 

Hip-dip Sculptra ervaringen 

Naast de buttlift is Sculptra ook erg geschikt om hip-dips te behandelen. Met een hip-dip wordt het deukje bedoeld dat veel vrouwen hebben in hun heupen. Dit kan voor onzekerheid zorgen als het effect heeft op hoe je jouw figuur ziet. Door het oplossen van een hip-dip met Sculptra kan een zandloper figuur worden nagestreefd. 

Een hip-dip is een simpele ingreep met groot resultaat. Al heel veel tevreden klanten gingen je voor. Wat wij van hen horen is hoe blij ze zijn dat hun figuur nu wat meer gestroomlijnd is waardoor ze een stuk zelfverzekerder zijn geworden!

 

Ervaringen Sculptra gezichtsbehandeling

De meeste ervaringen hebben wij kunnen verzamelen van onze Sculptra gezichtsbehandeling klanten. Dit is onze meest populaire Sculptra behandeling omdat het ontzettend snel en effectief is. 

Rimpels in je gezicht, een slappe huid en donkere kringen. Het zijn allemaal tekenen van ouder worden waar je liever niet mee te maken krijgt. Onze klanten prijzen de snelheid, het gemak en onze professionaliteit als het aankomt op onze Sculptra behandelingen. Zeker voor het gezicht kan dit een enorm verschil maken! Sculptra is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je er weer jong en fris uitziet.

 

Onze werkwijze Sculptra behandelingen

Bij Oran Aesthetics gaan we uiterst zorgvuldig te werk bij al onze cosmetische behandelingen. We starten ieder traject met een intakegesprek met de arts. Je krijgt dat ook precies te horen wat voor jou de mogelijkheden zijn. Hierbij streven we altijd naar een zo goed mogelijk resultaat met een natuurlijke uitstraling. 

We streven er altijd naar om jouw wensen zoveel mogelijk werkelijkheid te laten worden. Afhankelijk van het doel (contouren, cellulitis, hipdips vullen, volume of stevigheid) krijg je een behandelplan op maat.

Let wel op: onze Sculptra fillers moeten drie dagen voor de behandeling worden gemaakt. Daarom vragen wij voor alle Sculptra behandelingen een aanbetaling en werken we alleen op afspraak.

 

Voor en na foto’s resultaat

Om je een realistisch beeld te geven van de mogelijkheden krijg je vooraf een aantal voor en nafoto’s te zien van eerder uitgevoerde behandelingen. Ook bij jouw eigen behandeling maken we een aantal voor foto’s. Nadat de Sculptra is geïnjecteerd duurt het een tijd voordat je het volledige resultaat ziet. Dit kan tot 6 maanden duren. De Sculptra zorgt er namelijk voor dat de collageenproductie weer op orde komt en dat heeft wat tijd nodig. 

 

Sculptra resultaten

De ervaringen van anderen geven je al een aardig idee van wat je kunt verwachten van een Sculptra behandeling. Ook de voor en na foto’s dragen hieraan bij en maken het een en ander een stuk duidelijker. Toch is het ook belangrijk om te beseffen dat het resultaat van een Sculptra behandeling voor iedereen anders is.

Sculptra is een geweldig middel om te zorgen voor een subtiele lift. Of dit nu bij de billen, heupen of het gezicht is. Je zult sowieso resultaat zien van deze behandeling! 

 

Sculptra behandeling nazorg

Over de nazorg kunnen we gelukkig heel kort zijn. Doorgaans zijn er slechts een paar regels waar je je aan moet houden om te zorgen voor een optimaal resultaat van de behandeling.

De eerste week mag je niet sporten, naar de sauna of naar de zonnebank. Als er wat rode of blauwe plekken ontstaat of een lichte zwelling, maak je dan geen zorgen. Dit is helemaal normaal en trekt vanzelf weer weg.

 

Behandeling bij Oran Aesthetics

Bij Oran Aesthetics ben je aan het juiste adres voor een Sculptra behandeling op maat. Bij al deze behandelingen zorgen we ervoor dat we jouw natuurlijke schoonheid benadrukken. Benieuwd naar onze tarieven? Meer weten over Oran Aesthetics en onze Sculptra behandelingen? Of direct een adviesgesprek inplannen? Maak dan een afspraak via onze website, bel naar (020) 215 7338 of stuur een e-mail naar info@oranaesthetics.nl. Aarzel niet en neem contact met ons op om al je vragen te stellen.

ook leuk