Slapen opvullen met fillers voor een gezonde uitstraling

Oog je vermoeid, ongezond en minder fit als vroeger terwijl jij je prima voelt? Dan kan het zijn dat je slapen ingevallen zijn. Ingevallen slapen zorgen voor een vermoeid uiterlijk. Typerend voor een aantrekkelijke uitstraling is een gezicht met egale huid en een V duidelijke V-vorm. Veel mensen krijgen door het natuurlijke verouderingsproces last van volumeverlies in het gezicht. Mede daardoor kunnen de slapen invallen en ontstaat een vermoeid uiterlijk. Gelukkig is slapen opvullen met fillers prima mogelijk. In de blog: Slapen opvullen met fillers voor een gezonde uitstraling, vertellen we je alles over de oorzaken van ingevallen slapen, de behandeling en resultaten. 

 

De oorzaken 

Er zijn een aantal oorzaken aan te wijzen wanneer het gaat over ingevallen slapen. De eerste is altijd volumeverlies in het gezicht als gevolg van het ouder worden. Wanneer we ouder worden neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af en wordt de huid slapper en minder veerkrachtig. Daarnaast kan ook roken zorgen voor dat je slapen invallen en je gezicht ouder toont. 

 

Als laatste is de blootstelling aan ultraviolet licht aan te wijzen als oorzaak voor ingevallen slapen maar speelt ook erfelijkheid een grote rol bij deze aandoening. 

Slapen opvullen met fillers: de behandeling 

Oran Aesthetics is de specialist op het gebied van slapen opvullen. De behandeling ‘Slapen opvullen met fillers’ is een veel gekozen methode om van ingevallen slapen af te komen. De behandeling zorgt dat je er weer uitgeslapen en fris uitziet. 

Slapen opvullen met fillers doen we niet zomaar. Hier gaat een uitgebreid gesprek tussen de arts en de patiënt aan vooraf. Het uiteindelijke resultaat moet namelijk passen bij je uiterlijk en er natuurlijk uitzien. Onze ervaren artsen kunnen je tijdens een intakegesprek adviseren welke esthetische eigenschappen bij de vorm en kenmerken van jouw gezicht passen en welke je fysieke aantrekkelijkheid een boost kunnen geven.

 

Gebruik je bloedverdunnende medicijnen? Meld dit dan tijdens het gesprek. Dan kan de arts daar rekening mee houden. 

 

Tijdens de behandeling worden de slapen opgevuld met een filler. Deze fillers zijn gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in je lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is.

 

Nadat de specialist alle mogelijkheden met je heeft besproken en de behandeling aan je heeft uitgelegd, kan de behandeling worden gestart. Daarbij lig je in een comfortabele stoel. De arts maakt het behandelgebied schoon en desinfecteert de huid. Daarna wordt de filler zorgvuldig bij je slapen injecteert. Het slapen opvullen met fillers is niet pijnlijk en de injectie duurt maar kort. Het inspuiten van de filler zorgt dat het volume weer op het oude niveau komt en de ingevallen slapen niet meer zichtbaar zijn. 

 

Na de injecties zal de arts het gebied kort masseren en krijg je een icepack te verkoeling. 

Nazorg na het opvullen van slapen 

Na een behandeling met fillers zijn er altijd een aantal nazorg adviezen die wij onze patiënten meegeven. Ons eerste advies is altijd om niet te sporten in de eerste twee dagen nadat je slapen zijn opgevuld. Ook is het belangrijk om het gebied niet meer aan te raken of te masseren. 

Als laatste adviseren wij om geen bezoek te brengen aan de zonnebank of sauna in de eerste week na de behandeling. Na de behandeling kan roodheid, zwelling of een blauwe plek ontstaan. Dit is normaal en trekt vanzelf weer weg. 

Resultaten van een slapen opvullen behandeling 

Na de behandeling zie je direct resultaat. Je slapen zullen niet meer ingevallen tonen en de V shape van je gezicht zal weer zichtbaar zijn. 

Bij het opvullen van de slapen zult je merken dat het gebied niet meer hol of diep is maar mooi aansluit bij de natuurlijke lijn van de jukbeenderen. Dit heeft een grote invloed op de uitstraling van je gezicht. Je krijgt mooie rechte contouren wat hoort bij een jeugdige en fitte uitstraling. Ook krijgt je door het opvullen van de slapen automatisch een subtiele lift van de wenkbrauwen en een vermindering van de lijntjes rondom je ogen.

Vrijwel al onze cliënten zijn zeer tevreden over het resultaat van de slapen op laten vullen behandeling. 

Veiligheid van de behandeling 

De behandeling bij Oran Aesthetics is uiteraard volledig veilig. We maken gebruik van de beste tijdelijke fillers van A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Je kan dus met een gerust hart een behandeling boeken. 

Mocht het nodig zijn, dan bestaat er altijd de mogelijkheid om een filler weer op te laten lossen. Dit doen we soms bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen kan hyaluronzuur goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren. 

 

Afspraak maken voor een slapen opvullen behandeling 

Wil jij ook weer een sprekend, fris en gezond gezicht zonder ingevallen slapen? Maak dan een afspraak voor een slapen opvullen met fillers behandeling bij Oran Aesthetics. Samen met onze specialisten maken we graag tijd voor een deskundig consult en vertellen je uiteraard alles over de behandeling. Laat ingevallen slapen niet langer je uiterlijk bepalen en ga voor een frisse look en een zelfverzekerd gevoel met onze slapen opvullen behandeling! 

Afspraak maken voor een adviesgesprek of direct een behandeling boeken? Dan kan gemakkelijk in onze online afspraken module.

ook leuk