Traangoot behandeling: voor een frisse en uitgeruste uitstraling

Ons aangezicht wordt voor een groot deel bepaald door onze ogen. Het gebied rond de ogen speelt hierbij een sleutelrol. Wanneer je last hebt van wallen of donkere kringen onder je ogen dan zul je er sneller vermoeid uit zien. Ben jij zoek naar een oplossing waardoor je er weer fris en uitgerust toont? Dan is een traangoot behandeling absoluut het overwegen waard.

 

Wat is een traangoot filler?

Een traangoot filler wordt aangebracht in de traangoot. Dit is het geultje onder de ogen dat loopt vanuit de binnenste ooghoek richting de wang. Hoe zichtbaar dit geultje is, is per persoon verschillend. 

Sommige mensen hebben al van jongs af aan een diepe traangoot omdat dit genetisch zo bepaald is. Anderen krijgen op latere leeftijd te maken met volumeverlies van de huid waardoor de traangoot dieper wordt. Ook overtollige huid, de kwaliteit en tint van de huid, vitaminetekort en de leefstijl kunnen van invloed zijn op de conditie van de traangoot. 

Wat de oorzaak ook is, met een traangoot filler kan dit geultje eenvoudig worden opgevuld waardoor wallen en donkere kringen zichtbaar verminderen.

 

Traangoot opvullen: voor wie is deze behandeling geschikt?

De traangoot opvullen is een eenvoudige en korte behandeling die voor veel mensen een goede oplossing vormt. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van een te diepe of aanwezige traangoot. Duidelijke wallen onder de ogen of donkere kringen zijn hier vaak het gevolg van. 

Het is niet gek dat dit voor onzekerheden kan zorgen. Misschien ben je je wel heel bewust van jouw donkere kringen of ben je vaak in de weer met make-up om het te verbergen. Een filler behandeling kan uitkomst bieden. 

 

Traangoot fillers voor man en vrouw

Een traangoot filler voor een man is tegenwoordig net zo normaal als voor een vrouw. Fillers worden bij mannen zelfs steeds populairder. De hedendaagse man is zich meer en meer bewust van zijn uiterlijk en wil er verzorgd uit zien. 

Mannen kunnen net als vrouwen op latere leeftijd last krijgen van volumeverlies in het gebied rondom de ogen. De huidstructuur en anatomie bij mannen is wel net iets anders dan bij vrouwen. Dit zorgt ervoor dat mannen tijdens de behandeling vaak een andere dosering nodig hebben. 

 

Hoe gaat een traangoot behandeling?

Een traangoot behandeling is een hele korte en doeltreffende behandeling. Deze begint met een intakegesprek waarbij onze cosmetische artsen beoordelen of een filler behandeling voor jou de beste oplossing is. De arts vertelt je alles over de behandeling en wat je ervan kunt verwachten. 

Voor de behandeling worden een aantal foto’s gemaakt zodat het resultaat van de traangoot filler voor en na de behandeling kan worden vergeleken. Vervolgens vul je een gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier in waarna de behandeling kan beginnen. 

Het gebied wordt eerst schoongemaakt en gedesinfecteerd. Dan wordt de filler voorzichtig geïnjecteerd met behulp van een canule, een holle naald. Met slechts een paar prikjes is de behandeling zeer snel voorbij.

 

Het resultaat van een traangoot filler behandeling

Het resultaat van een traangoot filler is meestal gelijk zichtbaar. Zo kun je direct zien wat het verschil is tussen de traangoot behandeling voor en na. Je ziet hoe het natuurlijke volume van het behandelde gebied is herstelt tot het gewenste resultaat. 

De traangoot wordt minder diep, je donkere kringen vallen minder op en er is sprake van minder zichtbare schaduwvorming. Zo zie je er moeiteloos een stuk frisser uit! Wij gaan altijd voor het optimale resultaat en zijn pas tevreden als je dat zelf ook bent.

 

Nazorg traangootjes opvullen

Traangootjes opvullen wordt ook wel een echte lunchtime behandeling genoemd. Het is zo voorbij en je kunt vrij snel weer aan de slag. Na de behandeling krijg je een ice-pack voor verkoeling. Verder zijn er slechts een paar nazorg afspraken waar je je aan moet houden.

Het is belangrijk om de eerste twee dagen niet te sporten. Ook mag het behandelde gebied niet gemasseerd worden. Daarnaast is een bezoek aan de sauna of zonnebank in de eerste week niet aan te raden. Zolang je deze nazorg tips in de gaten houdt, zul je niet tot nauwelijks last ondervinden van de behandeling.

 

Is een traangoot filler gevaarlijk?

Veel mensen vragen zich af of een traangoot filler gevaarlijk is. Er komen ten slotte naalden bij kijken en er wordt een substantie in de huid geïnjecteerd. 

Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken over de veiligheid van een filler behandeling bij Oran Aesthetics. Wij gebruiken alleen tijdelijke fillers van de beste merken op de markt. De veiligheid en effectiviteit van deze fillers is bewezen. Bovendien werken wij altijd met Hyaluronzuur fillers. Dit is een natuurlijke stof dit al in het lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. 

 

Traangoot opvullen ervaringen

Benieuwd naar de traangoot filler ervaringen van anderen? Lees dan vooral ook de reviews op onze website. Hier lees je alle traangoot opvullen ervaringen van de mensen die jou voorgingen. Ook kun je hier een goed beeld krijgen van het resultaat door de voorbeelden met voor en na foto’s.

Bij Oran Aesthetics vinden we het erg belangrijk dat je na een traangoot behandeling tevreden bij ons de deur uit loopt. Het beste resultaat is de balans tussen mogelijkheden en jouw wensen. Een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, maar dan verfijnd voor de vorm en kenmerken van jouw gezicht. Dat is waar we voor gaan.

 

Wat kost een traangoot filler?

De missie van Oran Aesthetics is om de wereld van cosmetische behandelingen toegankelijk te maken voor het grote publiek. Dit doen wij niet alleen door middel van persoonlijke aandacht en aantoonbare resultaten. Maar ook door middel van betaalbare prijzen.

Je zult je vast afvragen wat de traangoot behandeling kosten zijn. De traangoot filler kosten zijn afhankelijk van de dosering die nodig is voor het beoogde resultaat. Je kunt deze behandeling al vanaf €350,- bij ons boeken. Voor een overzicht van al onze prijzen kun je een kijkje nemen op onze tarievenpagina.

 

Adviesgesprek Oran Aesthetics

Ben je benieuwd geworden wat een traangootjes filler behandeling voor jou kan betekenen? Of ben je op zoek naar een professionele kliniek voor een traangoot filler in Amsterdam? Kom dan gerust bij ons langs voor een gratis intakegesprek. 

Een afspraak inplannen kan eenvoudig via ons online boekingssysteem. Wil je liever vooraf jouw vragen stellen? Neem dan contact met ons op via (020) 215 7338 of via info@oranaesthetics.nl.

ook leuk