Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.

Voor u contact met ons opneemt staat wellicht het antwoord tussen de meest gestelde vragen.

Over ons

Oran Aesthetics is meer dan een cosmetische kliniek; het is een in Amsterdam gevestigd familiecollectief dat de status quo in cosmetische zorg uitdaagt. Onze missie is simpel maar krachtig: natuurlijke schoonheid versterken en behouden. Ver weg van het stereotype “plastic-faces” bieden we behandelingen die een gezonde, frisse uitstraling realiseren, waardoor steeds meer mensen onze kliniek ontdekken.

Onze kliniek wordt gerund door Drs. Ehsan, Drs. Samira en Drs. Oran, een uniek broer-en-zussen team van BIG-geregistreerde cosmetische artsen. Hun complementaire vaardigheden en gezamenlijke toewijding aan excellente en empathische zorg maken hen tot een hecht en gelijkwaardig team.

Drs. Ehsan brengt zijn achtergrond in cardiologie en psychiatrie in en heeft een fascinatie voor de subtiele kunst van esthetiek. Drs. Samira, met haar ‘less is more’ benadering, focust op minimale interventies die maximale impact hebben op zelfvertrouwen en uiterlijk. Drs. Oran, de medisch directeur, houdt haar vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen in het veld en traint ook andere professionals.

Transparantie, eerlijkheid en open dialoog zijn onze kernprincipes. We leggen niet alleen de nadruk op wat mogelijk is, maar ook op wat niet. Daarnaast bieden we een breed scala aan behandelingsopties om ervoor te zorgen dat elke behandeling specifiek is afgestemd op uw behoeften en wensen.

Onze prijzen zijn eerlijk en onze nazorg is uitmuntend. Wij zien uw tevredenheid als onze grootste beloning. Daarom kiezen we alleen voor bewezen en goedgekeurde injectables van topmerken, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen.

Wat ons onderscheidt is onze integrale benadering. We zoeken naar de perfecte balans tussen uw wensen en de mogelijkheden, altijd met de nadruk op een zo natuurlijk mogelijke uitstraling die past bij uw gezicht. Het resultaat is een behandelplan dat zowel persoonlijk als effectief is, waardoor u het beste van beide werelden krijgt: medische expertise en een zorgzame aanpak.

Met ons gezamenlijk doel om cosmetische zorg toegankelijk te maken voor iedereen, blijven we trouw aan onze missie om een gezonde, frisse, en natuurlijke uitstraling te bevorderen.

Contact & Locatie

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 215 73 38, via het contactformulier op onze website of via onze social media kanalen zoals Instagram.

Wij zijn gevestigd aan de Arent Janszoon Ernststraat 173, 1083 GT Amsterdam.

Dinsdag en woensdag: 10:00 – 18:00

Donderdag en vrijdag: 12:00 – 20:00

Zaterdag en zondag: 10:00 – 18:00

Afspraken

Afspraken kunnen eenvoudig worden geboekt via de “Boek Afspraak” of “Maak Afspraak” knop op onze website. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of ons via Instagram benaderen.

In dat geval dient u telefonisch contact met ons op te nemen om een afspraak in te plannen.

Dit kan gebeuren als u eerder meerdere keren te laat hebt geannuleerd of er sprake was van één of meerdere ‘no-shows’. Om een nieuwe afspraak te maken, dient u telefonisch contact met ons op te nemen. Er wordt een aanbetaling gevraagd voor de nieuwe afspraak. Deze aanbetaling varieert tussen de €25 en €500, afhankelijk van de behandeling. Mocht u wederom niet verschijnen of te laat annuleren, dan raakt u de aanbetaling kwijt. Anders wordt het bedrag verrekend met de totale behandelingsprijs.

We doen ons uiterste best om altijd bereikbaar te zijn. Mocht het druk zijn en we kunnen niet direct opnemen, weet dan dat we altijd terugbellen. Eventuele storingen in ons netwerk worden gecommuniceerd via Instagram.

Behandelingen & Consultaties

Wij bieden een breed scala aan esthetische behandelingen zoals injectables (fillers en botox), PRP-behandelingen, skinboosters, Sculptra voor gezicht en lichaam, PDO draadlifts, hyaluronidase en meer.

Ja, wij bieden kosteloze consultaties waarin onze deskundige artsen u kunnen adviseren over de behandelingen die het beste passen bij uw individuele behoeften.

Wij werken met diverse merken zoals Stylage, Restylane en Juvéderm op bestelling. Voor meer informatie over de bestelling van specifieke merken, neem contact met ons op. We bieden ook Profhilo en Radiesse aan.

Wij maken gebruik van diverse merken botox, waaronder Azzalure, Bocouture en Dysport. Botox is ook beschikbaar op bestelling of op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hebben voor alle behandelingen een aparte pagina op onze website. Hier vindt u veelgestelde vragen, voor- en nafoto’s en informatie over de nazorg.

Nazorgadviezen worden per e-mail opgestuurd na de behandeling. U kunt deze ook terugvinden op de behandelpagina van de desbetreffende behandeling op onze website.

Nee, wij plaatsen geen ‘voor en na’-foto’s zonder uw uitdrukkelijke toestemming. We vragen zowel mondeling als schriftelijk toestemming via een toestemmingsverklaring.

Betalingen & Extra Diensten

Wij accepteren pinbetalingen en contant geld. Houd er rekening mee dat er een toeslag van 5% geldt voor betalingen met een creditcard.

Ja, cadeaubonnen zijn beschikbaar en kunnen op locatie worden aangeschaft.

Ja, alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Nazorg & Veiligheid

Wij nodigen u uit voor een controleafspraak twee weken na de behandeling en binnen één maand na de behandeling om te evalueren of u tevreden bent met het resultaat en om eventuele bijwerkingen te bespreken.

Wij maken gebruik van een elektronisch patiëntendossier (EPD) dat voldoet aan strikte privacywetgeving om uw persoonlijke gegevens veilig te bewaren.

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!