Verwijder wallen met een traangoot behandeling

Wallen en donkere kringen rondom de ogen geven zelfs de meest aantrekkelijke personen een vermoeide uitstraling. De oorzaak hiervan is voornamelijk het volumeverlies in de traangoot. Dit ontstaat wanneer men ouder wordt of kan door erfelijkheid ook al vanaf de jeugd zichtbaar zijn. 

 

Het verlies van volume in de traangoot is een belangrijke oorzaak van wallen en donkere kringen rondom de ogen. Door middel van een traangoot behandeling kan dit probleem opgelost worden en zorg je voor wederom een frisse uitstraling.

 

Wat is een traangoot behandeling? 

Een traangoot behandeling is een filler behandeling. Met een traangoot filler behandeling kan je eenvoudig een einde aan kringen en wallen onder je ogen laten maken. De traangoot filler op basis van hyaluronzuur vormt een soort kussens / opvulling in de huid waardoor het gebied onder het oog rustiger en minder vermoeid er uit komt te zien. De stof hyaluronzuur is een biologisch afbreekbare stof wat ook in ieders lichaam voor komt. De injectables gevuld met hyaluronzuur trekt extra vocht aan. Dit helpt tevens de huid om elastischer te worden.

 

Hoe werkt een traangoot filler behandeling?

Bijna iedereen die last heeft van wallen, kringen en rimpels onder de ogen komt in aanmerking voor de traangoot filler behandeling. Tijdens de traangoot behandeling wordt diep onder de huid van de traangoten een filler ingespoten met een speciaal ontworpen hyanlonzuur tegen wallen, rimpels en donkere kringen. 

 

Belangrijk is dat een traangoot behandeling uitgevoerd wordt door een cosmetische arts met veel ervaring. Bij Oran Aesthetics duurt een traangoot behandeling gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten. Tijdens de behandeling wordt de traangoot opgevuld met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof dat al reeds voor komt in het lichaam. Hierdoor heeft hyaluronzuur geen schadelijke of gevaarlijke impact op het lichaam. Bovendien is hyaluronzuur biologisch afbreekbaar. Dit komt doordat de filler dus uit natuurlijke stoffen bestaat.

 

Doordat het gebied waar de traangoot filler behandeling plaats vindt niet heel gevoelig is, is een verdoving meestal niet nodig. Na de behandeling krijg je een ice-pack ter verkoeling.

 

De resultaten van een traangoot behandeling

Bij cosmetisch kliniek Oran Aesthetics in Amsterdam voeren we al jaren traangoot filler behandelingen uit. De resultaten van het behandelen van de traangootjes met natuurlijke fillers zijn een groot succes. Bovendien is de kans op complicaties minimaal en de tevredenheid onder onze cliënten zeer hoog. 

 

Na een traangoot behandeling ervaar je vrijwel direct het eerste resultaat; de wallen zijn verminderd. Na het opvullen van het volume van de traangoot, is het resultaat na twee weken het beste zichtbaar. Je zal ervaren dat de donkere kringen om je ogen weg zijn, wallen zijn verdwenen en je hebt weer een frisse blik op het leven! Het resultaat blijft gemiddeld 1 jaar of langer intact.

 

Bekijk hieronder ook de voor- en na foto’s van het eerste resultaat van onze eigen traangoot filler behandeling in Amsterdam.

 

Is een traangoot behandeling gevaarlijk?

Wallen verwijderen of wegwerken hoeft niet met een operatie. Een traangootbehandeling is de ideale optie voor iedereen die wallen, rimpels of donkere kringen rondom de ogen ervaart. Bovendien, is een traangoot behandeling ook veel minder gevaarlijk dan een operatie. (Mits je dit natuurlijk bij een specialist met ervaring laat doen).

 

Bij Oran Aesthetics hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van een traangoot behandeling. Onze cosmetische artsen in Amsterdam gebruiken enkel tijdelijke filters van de beste A-merken die al een geruime tijd hun diensten op de markt bewezen hebben. 

 

Risico’s van een traangoot behandeling 

Bij iedere vorm van een filler behandeling kunnen er kleine compilaties voordoen. Zeker op gebieden waar de huid dun is en oppervlakkige bloedvaten lopen kan het zijn dat er sneller bloeduitstorting kunnen ontstaan. In dat geval is het belangrijk dat je na de traangoot behandeling het behandelde gebied goed koelt met een ice-pack. 

 

Verder, dien je de gewenste nazorg maatregelen te volgen. Voor een filler behandeling geldt het volgende:

  • Gebruik geen bloedverdunnende medicatie
  • Tot 2 dagen na behandeling niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren of aanraken
  • In de eerste week geen bezoek aan de sauna of zonnebank

 

Kosten van een traangoot behandeling 

De kosten van een traangoot behandeling hangt volledig af van de hoeveelheid hyaluronzuur filler dat er nodig is om het volume van de traangoot op te vullen. De kosten voor een traangoot filler behandeling varieert dus per persoon. Door middel van een vrijblijvend advies gesprek met een cosmetische arts, kan je een goede inschatting krijgen van de verwachte kosten voor een persoonlijke traangoot behandeling.

 

Bij cosmetisch kliniek Oran Aesthetics in Amsterdam houden we realistische prijzen aan voor al onze behandelingen. Onze missie is namelijk om de wereld van cosmetische behandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Ben je benieuwd naar de prijs voor een traangoot behandeling? Bekijk dan onze tarievenpagina voor meer informatie.

 

Wordt een traangoot behandeling vergoed?

Een cosmetische behandeling zonder medische oorzaak, wordt in Nederland niet door de zorgverzekeraar vergoed. Bij een traangoot behandeling kan er in sommige gevallen wel sprake van een medische oorzaak zijn, zoals bijvoorbeeld de beperking van het zichtveld. Indien er wel sprake van een medische oorzaak is, is het noodzakelijk om via de huisarts een doorverwijzing te regelen. Neem voorafgaand aan een gesprek met een cosmetisch arts ook contact met de zorgverzekeraar op. Hierdoor kom je nooit voor ongewenste verrassingen te staan!

 

Traangoot behandeling Amsterdam

Ben je moe van de wallen en donkere kringen onder je ogen en wil je weer een frisse en uitgeruste uitstraling hebben? Oran Aesthetics is een cosmetische kliniek in Amsterdam gespecialiseerd in traangoot filler behandelingen. Kom bij onze kliniek langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct meer informatie aan. Onze cosmetische arts helpt je graag bij het adviseren over de mogelijkheden. Hiermee zorgen wij dat je over voldoende informatie beschikt om een weloverwogen beslissing voor het wel of niet ondergaan van een traangoot filler behandeling kunt maken.

 

Direct een afspraak voor een traangoot behandeling maken kan gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem, telefonisch via (020) 215 7338 of mailen naar info@oranaestetics.nl.

ook leuk