Wenkbrauwlift? Ga voor een frisse en jonge blik!

Ben jij niet helemaal tevreden met je wenkbrauwen? Zie je er wat vermoeid uit en zou je dit graag verhelpen? Dan is een wenkbrauwlift misschien wel dé oplossing voor jou! Door de wenkbrauwen subtiel te liften zie je er direct weer fris en jong uit.

Maar wat is een wenkbrauwlift precies? Waarom zou je voor deze behandeling kiezen? Hoe werkt een wenkbrauwlift? Welk resultaat kun je verwachten? En wat zijn de kosten van een wenkbrauwlift? Hieronder lees je alles wat je wilt weten over een wenkbrauwlift.

Liever direct een afspraak maken voor een gratis wenkbrauwlift consult? Neem contact op met de specialisten van Oran Aesthetics. 

 

Wat is een wenkbrauwlift?

Veel mensen denken bij een wenkbrauwlift aan een chirurgische ingreep. Een ingrijpende aanpassing in de vorm van een operatie, waar je een tijd van zult moeten herstellen. Maar niets is minder waar! Je kunt je wenkbrauwen namelijk ook laten liften door het gebruik van botox. 

Oran Aesthetics biedt een wenkbrauwlift behandeling aan in de vorm van injectables. Hierbij worden een paar kleine botoxinjecties in de buitenkant van de wenkbrauw gezet. 

De botox zorgt ervoor dat de spiertjes die de wenkbrauwen omlaag trekken gaan verslappen. Hierdoor worden de wenkbrauwen een paar millimeter gelift. Dit lijkt misschien weinig, maar het kan een enorm verschil maken voor je uitstraling. 

 

Waarom een wenkbrauwlift met botox laten doen

Misschien heb je direct bepaalde associaties bij het woord ‘botox’. Bij sommige cosmetische ingrepen kan een teveel aan botox namelijk leiden tot een nep of plastic uiterlijk. Maar met de juiste hoeveelheden en een professionele aanpak, kan botox juist jouw natuurlijke schoonheid versterken. Er zijn dan ook erg veel redenen om een wenkbrauwlift met botox te laten doen. 

Je krijgt niet alleen een stralende, jonge en frisse blik. Een wenkbrauwlift kan namelijk ook fysieke ongemakken verminderen. Als je wenkbrauwen naar beneden hangen kan dit als gevolg hebben dat je de hele dag je wenkbrauwen optrekt. Er kan zelfs een verhoogde druk op de op ogen ontstaan. 

Een lift kan er ook voor zorgen dat je lekkerder in je vel zit en je zelfverzekerd laten voelen. Met een paar simpele prikjes botox kun je een wezenlijke verandering voor jezelf creëren. 

 

Hoe werkt een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift is een hele korte behandeling. Het is snel, pijnloos en je hoeft er niet van te herstellen. Het wordt ook wel een echte lunchtime behandeling genoemd, omdat je bij wijze van spreken direct erna weer aan het werk kunt.

Bij deze behandeling worden er enkele kleine prikjes in de spiertjes geplaatst. Hierdoor ontspannen de spieren zich en trekken de wenkbrauwen lichtjes omhoog. Dit zorgt voor een directe wenkbrauwlift. 

Afhankelijk van je situatie kan een wenkbrauwlift gecombineerd worden met een fronsspier behandeling. Zo worden zowel de binnen- als de buitenzijde van de wenkbrauwen gelift.

 

Het resultaat van wenkbrauwen liften

Een wenkbrauwlift zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwen lichtjes naar boven worden gepositioneerd. Dit zorgt voor een open blik en een gezonde uitstraling. 

Met het liften van de wenkbrauwen krijg je een energieker, fitter en jeugdiger uiterlijk. Het is alsof de tijd een stukje terug wordt gedraaid.Hangende wenkbrauwen zorgen er namelijk vrij snel voor dat je jaren ouder lijkt.

Het resultaat van een wenkbrauwlift is per persoon verschillend. Daarom gaan we altijd vooraf in gesprek om samen het gewenste resultaat te bespreken. Ons doel is namelijk om het gewenste resultaat te bereiken zonder de natuurlijke balans van jouw gelaat te verstoren. 

Meer informatie over een wenkbrauwlift? Bekijk dan onze wenkbrauwlift pagina. 

 

Wenkbrauwlift voor en na

Om je een idee te geven wat het resultaat van een wenkbrauwlift voor je uitstraling kan doen, laten we je graag een aantal voor en na foto’s zien. Ook bij jouw behandeling zullen we deze foto’s maken. Zo kun je achteraf goed zien wat de wenkbrauwlift voor jou teweeg heeft gebracht.

Voor iedere behandeling proberen we zo goed mogelijk in kaart te brengen wat het resultaat voor jou zal zijn. Daarom raden we je alleen een behandeling aan als het echt bij je past. Het kan zomaar zijn dat je verstelt zult staan van alle mogelijkheden! Met injectables is namelijk veel mogelijk.

 

Wenkbrauwlift ervaringen 

Bij Oran Aesthetics gaan wij bij iedereen voor het allerbeste resultaat. Daarom hechten wij veel waarde aan onze klantervaringen. We gaan dan ook continue met onze klanten in gesprek: van een eerste intake met de plastisch chirurg tot het complete nazorgtraject. 

De ervaringen van onze klanten spreken voor zich. Men ervaart een wenkbrauwlift behandeling als pijnloos, snel en met goed resultaat. Tevreden klanten, dat is waar wij voor gaan!

 

Veiligheid en nazorg

 Een botoxbehandeling is erg veilig. Het gebruikte middel, botuline toxine, valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je een botox behandeling alleen ondergaat bij een erkende arts die gespecialiseerd is in het vakgebied.

Uiteraard zorgen wij bij Oran Aesthetics na iedere behandeling voor een goede afronding en nazorg. Bij een wenkbrauwlift is de behandeling heel snel voltooid en hoef je ook bijna niet te herstellen. 

 Wel is het belangrijk om de eerste twee dagen niet te sporten. Ook mag het behandelde gebied niet gemasseerd worden en kun je een bezoek aan de sauna of zonnebank in de eerste week beter vermijden. 

Het kan zijn dat er wat rode of blauwe plekken ontstaan. Ook een lichte zwelling komt regelmatig voor. Dit is niets ernstigs en trekt vanzelf weer weg.

 

Wat is de prijs van een wenkbrauwlift?

Je bent nu vast benieuwd geworden naar de wenkbrauwlift prijs. Bij Orana Aesthetics zijn de wenkbrauwlift kosten slechts €120. Dit omvat de volledige behandeling, van gesprek met de arts tot de nazorg fase. 

Wil je een wenkbrauwlift combineren met een fronsrimpel behandeling? Dan is de totaalprijs €240,-.

Bij Oran Aesthetics maken wij de wereld van cosmetische behandelingen voor het grote publiek toegankelijk. Dit doen wij met betaalbare prijzen, persoonlijke aandacht en aantoonbare resultaten. Wij bieden allerlei injectables behandelingen aan waarbij de nadruk op een natuurlijke uitstraling ligt. Een gezonde en frisse uitstraling, daar gaan we voor.

Wil jij meer weten over een wenkbrauwlift? Of vraag jij je af of deze behandeling bij jou past? Kom dan gerust eens langs bij Oran Aesthetics voor een gratis intake gesprek. Bel voor meer informatie naar +316 21607264 of stuur een e-mail naar info@oranaesthetics.nl

ook leuk